Pandispan cu visine

de GeorgiG in Prajituri, 2 Mai 2015 | 3773 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8 linguri ulei
  • 2 cani de zahar
  • 8 linguri de apa
  • 2 cani faina
  • 3-4 linguri cacao
  • 300 g visine fara samburi
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine:

Separam albusurile de galbenusuri. Punem pe foc zaharul cu apa, lasam sa fiarba pana se face un sirop. Albusurule se bat spuma. Se aduga treptata siropul fierbinte. Galbenusurile se freaca cu uleiul, apoi se adauga peste albusuri. Adaugam faina amestecand usor.


Un sfert din compozitie il amestecam cu 3-4 linguri de cacao. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, apoi compozitia cu cacao. Cu coada unei lingurite amestecam putin cele doua compozitii.


Deasupra aruncam din lol in loc visinele. Introducem in cuptorul preincalzit. Facem testul cu scobitoarea. Cand este rece radem ciocolata deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Rocsi 1

02.05.2015, 21:34

Imi place!

dantes 1

04.05.2015, 09:12

Bun!!!

mirela0911 1

04.05.2015, 15:03

O bunatate!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

9600 puncte

MotanLaOale

6821 puncte

indrea_ms

4550 puncte

Rocsi

4514 puncte

Panacris

4121 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Crap la cuptor pe pat de cartofi
  • 30

    J

  • 31

    V

  • 01

    S

  • 02

    D

  • 03

    L

  • 04

    MA

  • 05

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ochi de paun