Pandispan cu zmeura

de papabundetot in Prajituri, 25 Iun 2013 | 3605 vizualizari

 

Eu tare ma mai bucur cand avem asa cateva zile libere sa imi fac de cap prin bucatarie si mai ales ca am si un copilas mic si dragalas…pe iubi imi face mare placere sa ii fac tot felul de bunatati mai ales ca el mananca si ii plac prajiturile de casa si in special ale mele

La fel ca la si pandispanul cu caise,aceeasi reteta am folosit-o si aici doar ca am inlocuit caisele cu zmeura.

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 5 oua
  • 5 linguri ulei
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • zahar vanilat (dupa gust)
  • esenta de trandafiri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu zmeura:

Albusurile le-am separat de galbenusuri si le-am batut spuma tare cu un praf de sare,am adaugat mai apoi galbenusurile,uleiul,zaharul,esenta si faina si am omogenizat bine toata compozitia.


Zmeura am avut cam 2 pahare de plastic mai inalte ( asa se vindea in piata) ,zmeura dintr-un pahar am zdrobit-o putin cu o furculita si am adaugat-o peste aluat si am amestecat incet,iar dupa ce am asezat aluatul in tava am adaugat deasupra si cateva bucati de zmeura intreaga. Am dat totul la cuptor aproximativ 30 min (verificati daca este copt cu o scobitoare),apoi iubi le-a papat cu pofta


Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

CookieMonster 1

25.06.2013, 15:30

vreau si din acesta

iri_iri 1

25.06.2013, 20:55

Rocsi 1

25.06.2013, 22:42

Ce aromat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Brioche cu crema de patiserie
  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza dulce si zmeura