Pandispan fin cu iaurt si stafide

de madi_marin in Prajituri, 4 Feb 2010 | 9130 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 150 g iaurt
  • 1/2 cana zahar pudra
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 lingura ulei
  • 150 g faina
  • coaja rasa de portocala
  • 50 g stafide
  • 2 linguri zahar pudra vanilat pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan fin cu iaurt si stafide:

Oul intreg se amesteca foarte bine cu zaharul pudra. Apoi se adauga praful de copt, iaurtul, uleiul putin cate putin, faina, coaja rasa de portocala si stafidele. Se omogenizeaza bine compozitia si se toarna in craticioara unsa  cu unt si tapetata cu faina. Se coace cam 20 - 25 de minute , dupa acest timp facandu-se proba scobitorii. Daca mai necesita coacere se mai lasa putin. se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan fin cu iaurt si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

Negresa pufoasa cu glazura de ciocolata reteta simpla si gustoasa

pe 15.06 la 14:14

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Melcisori cu cacao ,rahat si stafide