Pane-uri de vinete cu urda

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2010 | 2982 vizualizari

 

Un alt aperitiv de vinete cu urda…serviti va rog !

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 200g urda
  • 1 ardei gras rosu
  • 50g smantana grasa
  • 2 oua
  • 100g pesmet
  • Ulei de palmier(sau de care aveti)
  • Sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pane-uri de vinete cu urda:

Curatam vinetele si le taiem felii de 5-7cm grosime. Le pudram cu sare, le punem intr-o strecuratoare si le lasam cam 15-20’ sa-si lase zeama.



Intre timp pregatim amestecul de urda. Taiem cubulete ardeiul, adaugam smantana, putina sare si omogenizam.



Intr-un bol batem ouale si in alt bol punem pesmetul.



Feliile de vinete le stergem cu prosop absorbant si cu o lingurita punem urda pe jumatate din felie, iar cealalta jumatate o pliem peste umplutura, apoi le asezam pe un platou.



Punem uleiul la incins, luam cate un paneu (de vanata) il trecem prin ou apoi prin pesmet si-l punem la prajit. Le prajim pe ambele parti apoi le scoatem pe prosop absorbant.



Este o mancare usoara, buna pentru cina dar si foarte apreciata ca aperitiv .



Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pane-uri de vinete cu urda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

mena29 1

19.08.2010, 16:46

Delicioase

Adinacarla 1

19.08.2010, 21:57

vin si eu la o portie......mai este si pentru mine?

loredanaaa 1

27.05.2013, 21:26

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti umpluti cu branza