PANGASIUS LA GRATAR CU SOS SI SALATA

de ela in Pangasius, 21 Ian 2010 | 8460 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg peste pangasius file,margarina,sare piper
  • 1kg cartofi,sare,vegeta,patrunjel
  • pt sos:1ingura margarina,2linguri faina,2linguri smantana,4linguri apa,sare,2lingurite zeama lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PANGASIUS LA GRATAR CU SOS SI SALATA:

Pangasiusul se taie in doua,se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la rece 15-30min.Se unge apoi pestele cu putin ulei de masline si se pune pe gratar cateva minute.Se topeste o lingura de margarina in care se punfaina si smantana,se stinge cu apa,se sareaza si se lasa pe foc cateva minute,amestecand sa nu se prinda ,se pune zeama de lamaie Se curata cartofii,se taie bucatele si se fierb ca pt pireu,se sareaza.Spre sfarsitul fierberii se pune patrunjel tocat.Se scot cartofii din apa,se presara vegeta si patrunjel tocat peste ei.Se pune si pestele prajit si se asezoneaza cu sosul.Se serveste cu salata verde cu rosii

 
Daca ti-a placut reteta noastra "PANGASIUS LA GRATAR CU SOS SI SALATA" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

Teo 1

21.01.2010, 23:05

Ela ,ce bunatate ai pregatit!si ce farfurie frumoasa ai!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cornulete fragede
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
PANGASIUS CU CRUSTA MSM LA CUPTOR