Peste file cu piure de brocoli

de mimmi in Pangasius, 10 Ian 2012 | 3703 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc file peste(pangasius),
  • 1 buchetel brocoli,
  • condiment pentru peste,
  • ulei ,
  • unt(cat o nuca),
  • 2 catei usturoi,
  • sare,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste file cu piure de brocoli:

Intr-o oala punem 1 litru apa la fiert cu un praf de sare. Cand da in clocot adaugam buchetele mici de brocoli(spalate in prealabil),pe care le lasam la fiert cam 10 minute.


Fileul de peste il condimentam si il stropim cu ulei(aromat de la bunica),dupa care il punem intr-o tigaie incinsa si il prajim pe ambele parti 3-4 minute,il scoatem pe un servet absorbant .


Dupa ce s-a fiert brocoli,il pisam in blender si il amestecam cu usturoiul pisat si unt cat o nuca,potrivim de sare si il servim alaturi de peste.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Peste file cu piure de brocoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Panacris 1

26.11.2013, 08:03

Krystyan Trendy 1

04.06.2014, 07:00

bun bun

babi5 1

28.11.2014, 08:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pariziene cu brânză dulce

de RODIMUR 5

ieri la 23:57

Fursecuri  cu unt de arahide si ciocolata

de Lau 9

ieri la 16:57

Sos de rosii pentru pizza sau paste

de xana 5

ieri la 15:40

RETETA RECOMANDATA
Crap ardelenesc