Panini cu prosciutto si branza maturata Fol Epi by Delaco

de AlexTeacher in Sandvisuri, 14 Ian 2016 | 751 vizualizari

 

Un sandwich monstru ! Si teribil de gustos ! Asa ca daca te inhami la asa ceva ori iti aduci cativa prieteni, ori un ditamai apetitul! 

 

INGREDIENTE

    • Paine panini – 1 buc (mare)
    • Prosciutto crudo – 4 felii
    • Branza maturata Fol Epi by Delaco – 4 felii
    • Rosii – 2 buc
    • Ceapa rosie – 1 buc
    • Castravete Fabio – 1/2 buc
    • Salata crocanta – 4-5 frunze
    • Ulei de masline – 1 lingura
    • Fresh de lamaie – 1 lingura
    • Sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panini cu prosciutto si branza maturata Fol Epi by Delaco:



  • Taie painea pe jumatate, pe lungime;




  • Ruleaza feliile de prosciutto si cele de Fol Epi si intercaleaza-le;




  • Taie rosiile felii, pune-le deasupra si adauga sare si piper pe acestea;




  • Taie castravetele rondele subtiri, pune-l peste rosii si asezoneaza-l si pe-acesta cu sare si piper;




  • Taie ceapa rosie rondele subtiri si pune-o peste castraveti;




  • Rupe frunzele de salata, pune-le peste si adauga ulei de masline si fresh de lamaie;




  • Pune "capacul" si savureaza cu multa placere;


    Pofta buna !



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Panini cu prosciutto si branza maturata Fol Epi by Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

14.01.2016, 19:37

Ce imi face cu ochiul

Gherca Daniela 1

14.01.2016, 19:37

super

dantes 1

15.01.2016, 08:51

Bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sandvis hello kity cu Ceva Fin