Panko - Pesmet in stil japonez

de Mitinita in Piine, 19 Apr 2011 | 8416 vizualizari

 

Snitelele de porc japoneze sunt trecute prin acest fel de pesmet si nu prin cel marunte cum se obisnuieste la noi.

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine
  • putina apa ptr inmuiat painea
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panko - Pesmet in stil japonez:

Se scot  2 felii de paine si se lasa pe masa din bucatarie sa se usuce putin cam 1-2 ore,dar depinde de painea pe care o folositi si de grosimea feliei. O felie gen toast nu dureaza mai mult de atat. Inainte de a pune painea la uscat sa taiati coaja.

Cand s-a uscat, se faramiteaza cu degetele pana obtineti firimituri. Acesta este panko,pesmetul japonez care se foloseste la tonkatsu, snitelul de porc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Panko - Pesmet in stil japonez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta de vinete pane cu sos de rosii