Panko - Pesmet in stil japonez

de -Miti- in Piine, 19 Apr 2011 | 5218 vizualizari

 

Snitelele de porc japoneze sunt trecute prin acest fel de pesmet si nu prin cel marunte cum se obisnuieste la noi.

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine
  • putina apa ptr inmuiat painea
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panko - Pesmet in stil japonez:

Se scot 2 felii de paine si se lasa pe masa din bucatarie sa se usuce putin cam 1-2 ore,dar depinde de painea pe care o folositi si de grosimea feliei. O felie gen toast nu dureaza mai mult de atat. Inainte de a pune painea la uscat sa taiati coaja.


Cand s-a uscat, se faramiteaza cu degetele pana obtineti firimituri. Acesta este panko,pesmetul japonez care se foloseste la tonkatsu, snitelul de porc.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Panko - Pesmet in stil japonez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

mihaelaM 1

19.04.2011, 18:21

Lau 1

20.04.2011, 10:39

adry88 1

25.05.2011, 22:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură ,,Felie de lapte,, – varianta a doua

ieri la 20:28

Tort cu crema de afine, caise si ciocolata

de oanapl 5

ieri la 17:11

Minitarte cu fructe de padure si ganache de ciocolata alba

ieri la 16:47

Prajitura rasturnata cu mere si crema de vanilie

ieri la 16:06