Panna Cotta

de Pasiune pentru bucatarie in Dulciuri, 11 Apr 2011 | 2969 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 180 ml lapte
  • 180 ml frisca lichida
  • 5 linguri zahr
  • 10 g gelatina
  • 3 linguri apa rece
  • vanilie
  • sos de fructe/peltea
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna Cotta:

Laptele si zaharul se pun intr-o cratita si se pun pe foc pana se topeste zaharul,apoi se adauga frisca lichida si se tine pe foc doar cat sa se incalzeasca,nu trebuie sa fiarba.


Gelatina se hidrateaza in 3 linguri apa rece,apoi se dizolva la microunde cateva secunde sau pe bai de apa,apoi se incorporeaza in amestecul de lapte si frisca si se amesteca rapid. Amestecul obtinut se toarna in forme de silicon sau in boluri si se tine la frigider 2-3 ore. Pentru a scoate panna cotta mai usor din vase acestea se scufunda in apa calda pentru cateva secunde. Se serveste rece cu sos de fucte sau peltea

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Panna Cotta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

horia 1

12.04.2011, 21:05

wow ce prezentare!mi-ai facut o poftaaa!!!!

miremirc 1

12.04.2011, 22:39

este absolut superba poza Nu am servit niciodata panna cotta; cred ca este delicioasa

adry88 1

31.05.2011, 21:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort Panna Cotta cu capsuni