Panna Cotta cu capsuni

de pip69 in Dulciuri, 30 Mai 2015 | 3388 vizualizari

 

Este bestiala.

 

INGREDIENTE

  • 700 ml smantana;
  • 250 g zahar tos;
  • 1 esenta vanilie;
  • 5 g gelatina;
  • 1 kg capsuni;
  • 20 ml apa;
  • 1 esenta rom;
  • 250 g zahar tos.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna Cotta cu capsuni:

Smantana impreuna cu zaharul se pune intr-o cratita pana ajunge in punctul de a fierbe. La sfarsit se pune gelatina si esenta, se amesteca bine si se  lasa la racit. Compozitia se toarna intr-un pahar ce este asezat pe un ,, suport" (ca in poza). Dupa aceea se introduc in frigider pentru cel putin 4 - 6 ore.

Separat intr-o cratita se toarna apa, capsunile taiate in 2 sau 4, zaharul si se lasa la fiert 1/2 ora. La sfarsit se introduce esenta de rom. Se lasa putin sa se raceasca, apoi se introduce un blender vertical si se face o pasta.

Aceasta compozitie se trece printr-o sita la sfarsit si se da apoi la rece.

Aceasta se toarna in pahar pentru a fi servita.

Pofta mare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna Cotta cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura de capsuni