Bomboane Rochers cu nuca de cocos si ciocolata

de Catalina L in Dulciuri, 29 Iun 2016 | 709 vizualizari

 

O simpla combinatie de nuca de cocos, zahar si albus de ou.
Foarte simplu de facut, vi le recomand cu caldura.

 

INGREDIENTE

pentru 18 bomboane:

  • 125 g nuca de cocos
  • 80 g de zahăr
  • 1 ou întreg
  • 1 gălbenuș de ou
  • 80 g de ciocolata neagra
  • extract de vanilie lichid
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Rochers cu nuca de cocos si ciocolata:

Se amesteca nuca de cocos , zahărul , vanilia și ouăle.


Rezervati o jumatate de ora.


Se incalzeste cuptorul la 180 °.


Umplem formele in silicon cu compozitia cu cocos si dam la cuptor timp de 15 minute.


Se scot din cuptor , se demuleaza si se pun la racit pe un grill.


Spalam forma in silicon si o uscam bine.


Punem ciocolata la topit la microunde sau la bain-marie.


In fiecare forma punem un pic de ciocolata si deasupra prajiturile.



Ornam cu ciocolata ramasa si dam la rece pentru cel putin 1 ora.


Scoatem din forma si servim.


Le putem pastra intr-o cutie metalica.


Bun Rocher !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Rochers cu nuca de cocos si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

RuxyRux 1

29.06.2016, 23:23

Minunatie!

MotanLaOale 1

30.06.2016, 10:52

miki_a 1

30.06.2016, 17:26

Ce minunatii!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sarlota de vanilie si sirop de rodie