Panna cotta cu cocos si kiwi

de alldaycooking in Dulciuri, 6 Mai 2013 | 2873 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Panna cotta de cocos:
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • 200 ml lapte de cocos
  • 10 gr gelatina granule
  • 3 linguri de fructoza
  • 1/2 pastaie de vanilie
  • 4 linguri nuca de cocos razuita
  • Sos de kiwi:
  • 3 fructe kiwi
  • 3 linguri fructoza
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu cocos si kiwi:

Granulele de gelatina le-am pus la hidratat in 50 ml apa. Am incalzit smantana impreuna cu laptele de cocos. Am adaugat apoi fructoza, nuca de cocos si semintele de la pastaia de vanilie. Am luat de pe foc inainte de a incepe sa fiarba amestecul de mai sus. Cand am luat de pe foc lichidele, am adaugat gelatina hidratata si am amestecat foarte bine.


Am turnat panna cotta in pahare si le-am lasat sa se raceasca putin, apoi le-am pus in frigider pentru cateva ore.


Fructele kiwi le-am curatat de coaja si le-am taiat marunt. Am fiert kiwi cu fructoza pana cand a scazut cantitatea de lichid lasata de fructe. Inainte de a luat de foc am zdrobit bucatelele de kiwi cu o furculita. Am lasat sa se racoreasca sosul de kiwi, apoi am pus peste panna cotta care era deja intarita suficient de mult.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu cocos si kiwi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Rocsi 1

06.05.2013, 21:08

Ia sa imi dai si mie o portie

Alina26 1

08.05.2013, 10:49

si eu vreau un pahar!!!!

Satisfyyourcravings 1

04.04.2014, 16:33

Am încercat rețeta și mi-a plăcut mult textura. Fulgii de cocos fac diferența.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Panna Cotta cu jeleu de portocale