Panna cotta cu cocos si kiwi

de alldaycooking in Dulciuri, 6 Mai 2013 | 4688 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Panna cotta de cocos:
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • 200 ml lapte de cocos
  • 10 gr gelatina granule
  • 3 linguri de fructoza
  • 1/2 pastaie de vanilie
  • 4 linguri nuca de cocos razuita
  • Sos de kiwi:
  • 3 fructe kiwi
  • 3 linguri fructoza
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu cocos si kiwi:

Granulele de gelatina le-am pus la hidratat in 50 ml apa.  Am incalzit smantana impreuna cu laptele de cocos. Am adaugat apoi fructoza, nuca de cocos si semintele de la pastaia de vanilie. Am luat de pe foc inainte de a incepe sa fiarba amestecul de mai sus. Cand am luat de pe foc lichidele, am adaugat gelatina hidratata si am amestecat foarte bine.

Am turnat panna cotta in pahare si le-am lasat sa se raceasca putin, apoi le-am pus in frigider pentru cateva ore.  

Fructele kiwi le-am curatat de coaja si le-am taiat marunt. Am fiert kiwi cu fructoza pana cand a scazut cantitatea de lichid lasata de fructe. Inainte de a luat de foc am zdrobit bucatelele de kiwi cu o furculita. Am lasat sa se racoreasca sosul de kiwi, apoi am pus peste panna cotta care era deja intarita suficient de mult.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu cocos si kiwi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Rocsi 1

06.05.2013, 21:08

Ia sa imi dai si mie o portie

Alina26 1

08.05.2013, 10:49

si eu vreau un pahar!!!!

Satisfyyourcravings 1

04.04.2014, 16:33

Am încercat rețeta și mi-a plăcut mult textura. Fulgii de cocos fac diferența.

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

pe 21.10 la 23:02

Ciorba de vitel la crock-pot

pe 21.10 la 22:34

Salată de legume cu sos de muștar

pe 21.10 la 20:39

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

pe 21.10 la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

pe 21.10 la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Panna Cotta cu jeleu de portocale