Panna cotta cu piersici

de Oana in Prajituri, 5 Sep 2010 | 3460 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 ml smantana lichida grasa
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic gelatina (10g)
  • 3 piersici
  • 1 plic tort gelee
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu piersici:

Smantana si laptele se pun intr-o craticioara cu fund dublu si se dau in clocot. Aproape de punctul de fierbere se adauga zaharul si se mai lasa 1 minut la fiert.


Gelatina se hidrateaza cu 5 linguri apa rece si se lasa 5 minute. Se adauga apoi in amestecul de lapte fierbinte si se omogenizeaza bine cu un tel.


Patru boluri se ung cu ulei si se toarna amestecul de lapte. Se lasa la racit cel putin 2 ore, pana se incheaga, in frigider.


Piersicile se spala, apoi se taie in cuburi. Jeleul se prepara dupa instructiunile de pe plic. Dupa ce se ia de pe foc se adauga in craticioara piersicile si apoi se imparte deasupra celor 4 boluri cu panna cotta. Fructele se aseaza repede pentru ca se incheaga jeleul foarte rapid. Se lasa la frigide pana in momentul servirii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Laly 1

06.09.2010, 23:59

Oana arunca-mi si mie un bol

Oana 1

07.09.2010, 00:16

Data viitoare fac portie dubla, sa ajunga la toata lumea

elena1988 1

12.01.2011, 11:02

iau si eu un bol

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura ,,turnata,, cu mere