Panna cotta cu sos de capsuni

de Criss in Dulciuri, 12 Iun 2016 | 2536 vizualizari

COMENTARII (22)

Bya Ralu 1

12.06.2016, 11:05

ce bunatate

CameliaR 1

12.06.2016, 11:05

Mmm, ce mult imi place!

deyutzky 1

12.06.2016, 11:09

Delicioasa

Anett 1

12.06.2016, 11:13

delicios!

T I M E A 1

12.06.2016, 11:21

Recunosc ca nu mananc niciodata 'creme' daca nu au si un blat, piscot sau ceva ) dar arata foarte frumos

Rocsi 1

12.06.2016, 11:39

- Andreea - 1

12.06.2016, 11:50

Criss 1

12.06.2016, 12:13

Multumesc.

Criss 1

12.06.2016, 12:14

Timea, nici eu nu prea fac deserturi de acest gen (la pahar), dar panna cotta asta chiar mi-a placut.

T I M E A 1

12.06.2016, 12:47

Cristina nu ca nu imi place, sigur e bun, dar nu pot manca doar crema, pt ca oricum nu prea ma omor nici dupa prajiturile cu crema. De ex si la diplomat il prefer pe cel rulada ca e mai putina crema, iar la cel clasic pun doua randuri de piscoturi . Oricum prefer chestiile uscate celor cu crema.

diaconta 1

12.06.2016, 14:01

Eu nu refuz asa ceva nici mamei nu-i plac "moliciunile" astea )))

MotanLaOale 1

12.06.2016, 14:22

Rahela Velicu 1

12.06.2016, 14:53

Criss 1

12.06.2016, 18:49

Criss 1

12.06.2016, 18:51

Eu si Alex preferam torturile, prajiturile cu multa crema, mousse, frisca, etc. Sotul meu in schimb prefera prajiturile mai "taranesti", cu mere, branza, gem, etc.

Gherca Daniela 1

13.06.2016, 08:46

mirela0911 1

13.06.2016, 08:48

Tare bun ce ai făcut!

AndrutzaP 1

13.06.2016, 09:38

Tare buna si aromata

oanapl 1

19.06.2018, 22:57

Cred ca e delicioasa!

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 11:50

Anett 1

14.02.2022, 15:51

Criss 1

15.02.2022, 13:38

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu lamaie si fructe de padure