Panna cotta cu zmeura

de ianculubita in Dulciuri, 17 Sep 2011 | 1901 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400ml smantana lichida
  • 1baton de vanilie
  • 1lingura de zahar
  • 2foi de gelatina
  • 150g zmeura
  • 30g fistic
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu zmeura:

Smantana se pune intr-un vas la foc mic impreuna cu zahar si semintele de la batonul de vanilie;

dupa ce s-a incalzit suficient,se opreste focul si se adauga fisticul curatat si taiat cu cutitul foarte marunt,de asemenea se adauga zmeura lasand cateva pentru ornat si gelatina care a stat in apa rece 10min;

se amesteca totul,se toarna in forme si se da la frigider pana a doua zi;

se serveste rasturnata pe farfurie,ornata cu zmeura si toping de zmeura;

este delicioasa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

LUK 1

19.09.2011, 16:41

jolygina 1

20.09.2011, 10:34

Lau 1

07.10.2011, 16:58

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

9500 puncte

Rux

Rux 9

8350 puncte

Constelatialeu

7970 puncte

oanapl

7280 puncte

Lau

Lau 9

6610 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura sah la Cleme
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!