Panna cotta cu zmeura

de ianculubita in Dulciuri, 17 Sep 2011 | 4251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400ml smantana lichida
  • 1baton de vanilie
  • 1lingura de zahar
  • 2foi de gelatina
  • 150g zmeura
  • 30g fistic
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta cu zmeura:

Smantana se pune intr-un vas la foc mic impreuna cu zahar si semintele de la batonul de vanilie;

dupa ce s-a incalzit suficient,se opreste focul si se adauga fisticul curatat si taiat cu cutitul foarte marunt,de asemenea se adauga zmeura lasand cateva pentru ornat si gelatina care a stat in apa rece 10min;

se amesteca totul,se toarna in forme si se da la frigider pana a doua zi;

se serveste rasturnata pe farfurie,ornata cu zmeura si toping de zmeura;

este delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (16)

LUK 1

19.09.2011, 16:41

jolygina 1

20.09.2011, 10:34

Lau 1

07.10.2011, 16:58

place

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Alivanca bucovineana