Pannini cu tomate ,bacon ,cascaval si mirodenii

de naomy in Pizza, 5 Aug 2011 | 3256 vizualizari

 

Inainte aveam obiceiul sa cumpar pannini foarte des deoarece ne plac foarte mult mai ales in weekend cand difuzeaza un film bun, dar de o perioada incoace m-am hotarat sa- fac eu ,in plus am un avantaj pot sa-i fac cu ce ne place si sunt mai naturali si mai buni, si economic vorbind ies la jumatate de pret :)

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta de paine
  • 400 gr bacon
  • 300 gr cascaval ras
  • 1 rosie  sau chiar doua (sa fie cat mai moale)
  • 25 mil ulei masline
  • 1 catel usturoi
  • 3 frunze busuioc taiate marunt.
  • un vf de cutit de piper sortat( este un recipient cu 4 tipuri de piper)
  • o lingurita oregano (optional)
  • sare dupa gust.

       

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pannini cu tomate ,bacon ,cascaval si mirodenii:

Se pun toate condimentele si mirodeniile in uleiul de masline ,inclusiv catelul de usturoi si se lasa de seara pana dimineata.

Se taie bagheta in 3 buc. iar fiecare buc .se taie pe din doua.Separat se injumatatesc rosiile si ungem  cu ele fiecare buc.   in asa fel in cat pulpa de rosie sa patrunda in miezul de paine,apoi cu grija separam  uleiul de masline in asa fel in cat sa ramana doar continultul din interior cu doar putin ulei.

Cu acest continut impreuna cu catelul de usturoi care a fost bine maruntit ungem bucatiile  de paine cu o pensula de bucatarie si le lasam  deoparte.

 Separat impartim baconul si cascavalul la nr de buc de paine.Pregatim o tigaie mica pe  care o ungem cu putin din uleiul ramas si prajim cate o portie de bacon cateva secunde ,turnam peste cascavalul si se ia  tigaia de pe foc ,luam o buc.de paine si o lipim peste si presam bine  (vezi imagine 4).

In cazul in care cascavalul s-a lipit se foloseste o lingura de lemn plana cu care dezlipim cu grija .

Se repeta operatiunea pana se termina nr de buc.de paine care  in final devin asa numiti  PANNINII.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pannini cu tomate ,bacon ,cascaval si mirodenii" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ton

ieri la 21:43

Reteta de tort cu zmeura si ciocolata

de oanapl 7

pe 04.12 la 20:43

Reteta de rasol la cuptor, cu cartofi

de oanapl 7

pe 03.12 la 19:34

Reteta de crinkles cu portocala

de laura_n 7

pe 03.12 la 15:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3295 puncte

mirela0911

1401 puncte

RODIMUR

1346 puncte

laura_n

1182 puncte

 Adi

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat din ovaz