Papanasi

de gaby_gabytza in Dulciuri, 20 Iul 2012 | 868 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci
  • 100 g zahar
  • 1 praf de copt
  • coaja rasa de lamaie
  • 2 linguri gris
  • faina
  • 3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi:

Se amesteca branza cu ouale batute,adaugam zaharul si restul de ingrediente si amestecam la inceput cu o lingura adaugand treptat faina pana iese un aluat nelipicios si elastic.

Pe masa infainata facem un rulou pe care il  taiem in  felii de cca 2-3 cm.Facem o gaura in mijloc si ii asezam pe masa de lucru.Facem cercuri rotunde pentru tot atatia papanasi cati am decupat

II prajim in baie de ulei dupa care ii scoatem pe un servetel .

 

RETETA IN IMAGINI

Papanasi-0
Papanasi-1

COMENTARII (14)

mirela0911

mirela0911 1

20.07.2012, 20:49

bun bun

mamaieelena

mamaieelena 1

20.07.2012, 21:19

ce bun

iri_iri

iri_iri 1

21.07.2012, 15:27

buni papanasii

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!