Reteta de preparare a papanasilor

de gaby_gabytza in Dulciuri, 20 Iul 2012 | 2781 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 g branza de vaci
  • 100 g zahar
  • 1 praf de copt
  • coaja rasa de lamaie
  • 2 linguri gris
  • faina
  • 3 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca branza cu ouale batute,adaugam zaharul si restul de ingrediente si amestecam la inceput cu o lingura adaugand treptat faina pana iese un aluat nelipicios si elastic.

Pe masa infainata facem un rulou pe care il  taiem in  felii de cca 2-3 cm.Facem o gaura in mijloc si ii asezam pe masa de lucru.Facem cercuri rotunde pentru tot atatia papanasi cati am decupat

II prajim in baie de ulei dupa care ii scoatem pe un servetel .

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor