Papanasi cu dulceata de capsuni

de housy in Dulciuri, 26 Iun 2010 | 5253 vizualizari

 

miam... a fost prima si singura data cand am facut in casa papanasi, pana acum. in rest pap doar prin oras. ii ador.
cu toate astea, mi-au iesit deliciosi (scuzati-mi modestia :D) si cred ca si aratosi

 

INGREDIENTE

  • 300 gr branza de vaci
  • 500 gr faina alba
  • 150 gr zahar
  • 2 pliculete zahar vanilinat
  • 2 oua
  • 1 pliculet 10 gr amoniu pentru prajituri
  • sare
  • dulceaza de capsuni
  • smantana
  • ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi cu dulceata de capsuni:

 

se amesta intr-un bol mai maricel faina, cu zaharul, cu amoniu, sarea, zaharul vanilinat

separat se bat ouale si se adauga branza

cele doua compozitii se amesteca in bolul cel maricel

se fac bilute in palma din compozitia formata, se aplatizeaza usor si se formeaza o gaura in centru.

se dau putin prin faina si se pun in uleiul incins.

se prajesc pe ambele parti, pana capata o culoare aurie

se scot apoi pe un servet de hartie pentru a absoarbe din ulei

se servesc cu smantana si dulceata de capsuni (sau dupa caz de care aveti sau va place)

                                         Un desert consistent, dar atent ales !

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

nadina73 1

26.06.2010, 16:06

foarte buni si noue ne plac mie imi dai unu mic?ca las furcile la schimb

Ramonaky 1

26.06.2010, 16:17

yummyyy ce buni suntprimesc si eu unul?5 furcu

housy 1

26.06.2010, 16:20

it's all yours !!!! serve yourselves

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!