Papanasi cu glazura de ciocolata

de deyutzky in Dulciuri, 17 Mai 2012 | 2096 vizualizari

 

Primii mei papanasi :D

 

INGREDIENTE

  • 350-400 gr branza de vaci
  • 5 linguri de zahar
  • 1 ou
  • 1 vf de cutit de bicarbonat
  • esenta de rom
  • 12 linguri de faina
  • (3-4 linguri de faina prin care se dau papanasii la sfarsit)
  • ulei pt prajit
  • Decor:
  • 100 gr ciocolata cu lapte
  • 2 linguri cu unt
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papanasi cu glazura de ciocolata:

Amestecam branza cu zaharul si cu bicarbonatul, adaugam oul si esenta de rom.


Adaugam faina treptat si amestecam bine.


Dam forma papanasilor si mai facem cateva bilute pe care le punem deasupra papanasilor.


Dam papanasii prin faina apoi ii prajim in uleiul incins, dupa care ii scoatem si ii punem pe un servetel.


Ii pudram cu zahar pudra.


Topim ciocolata impreuna cu untul, pe baie de aburi, pana se formeaza glazura si acoperim papanasii cu aceasta glazura.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi cu glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

deyutzky 1

20.05.2012, 11:23

va multumesc pt aprecieri :*

Angelina_Elena 1

21.06.2012, 20:58

deliciosi!

victorrya 1

11.07.2012, 17:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta creata cu branza