Reteta de preparare a papanasilor cu glazura de ciocolata

de deyutzky in Dulciuri, 17 Mai 2012 | 2209 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor Primii mei papanasi :D

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 350-400 gr branza de vaci
  • 5 linguri de zahar
  • 1 ou
  • 1 vf de cutit de bicarbonat
  • esenta de rom
  • 12 linguri de faina
  • (3-4 linguri de faina prin care se dau papanasii la sfarsit)
  • ulei pt prajit
  • Decor:
  • 100 gr ciocolata cu lapte
  • 2 linguri cu unt
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu glazura de ciocolata:

Reteta de preparare a papanasilor


Amestecam branza cu zaharul si cu bicarbonatul, adaugam oul si esenta de rom.


Adaugam faina treptat si amestecam bine.


Dam forma papanasilor si mai facem cateva bilute pe care le punem deasupra papanasilor.


Dam papanasii prin faina apoi ii prajim in uleiul incins, dupa care ii scoatem si ii punem pe un servetel.


Ii pudram cu zahar pudra.


Topim ciocolata impreuna cu untul, pe baie de aburi, pana se formeaza glazura si acoperim papanasii cu aceasta glazura.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

deyutzky 1

20.05.2012, 11:23

va multumesc pt aprecieri :*

Angelina_Elena 1

21.06.2012, 20:58

deliciosi!

victorrya 1

11.07.2012, 17:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci si gris