Fulgi de nea

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 17 Dec 2011 | 4123 vizualizari

 

Un vis!

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • lapte praf simplu, fara zahar, cam 500 de gr,
  • zahar pudra, in medie cam 250 de gr,
  • esente,
  •  fulgi de cocos 300 gr sau doua nuci de cocos (recomand ultima varianta - nuca de cocos in stare pura, gustul fiind mult mai intens),
  • 200 de gr unt, la temperatura camerei,
  • alune optional (eu le-am folosit)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fulgi de nea:

Amestecam laptele praf cu fulgii de cocos, cu esentele si cu zaharul pudra, iar la final adaugam untul, scopul final fiind o compozitie omogena. Daca, compozitia obtinuta este prea moale, mai putem adauga fie lapte praf, fie fulgi de cocos, in functie de preferinte.


Modelam apoi bilute in mijlocul carora vom adauga cate o aluna si le “tavalim” prin fulgi de cocos. Le pastram la rece cel putin 24 de ore inainte de servire, avand astfel timp sa se “usuce” putin.


Oricum ar fi, sunt pur si simplu delicioase! Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fulgi de nea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Zambareata 1

27.12.2011, 20:51

am facut si eu sambata,tocmai ma gandeam sa mananc si eu cateva......foarte buneeeeeee

Dya Daniela Andrei 1

28.12.2011, 22:19

Ma bucur ca ti-au placut!

Bya Ralu 1

25.03.2013, 14:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert bomboane Raffaello