Paparaie cu salam si cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2010 | 10959 vizualizari

 

In partea Ardealului se mai zice si paparaie la omleta,cel putin bunica mea asa zice.Este o omleta pregatita de sotul meu,care a zis vreau sa imi fac eu ceva simplu...................si uiati ce a rezultat,a fost foarte buna ,dar am navalit si noi pe ea si a trebui sa mai faca una.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • sare
  • 5 linguri cascaval ras
  • salam taiat foarte fin 50g
  • 3 linguri smantana
  • putin ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paparaie cu salam si cascaval:

Se taie salamul foarte fin si se prajeste putin dupa care se pun ouale batute bine cu un praf de sare, cascavalul ras si smantana se lasa sa se prajeasca la foc mic acoperit dupa care se intoarce pe capac si se prajeste pe ambele parti.

Merge grozav de bine cu o salata de rosii,castraveti...........

Se presara cascaval deasupra,  smantana si feliute de ardei rosu,asta numai pe una ca pe cea de a doua nu mi-a mai dat  voie sa o "decorez"

Daca ti-a placut reteta noastra "Paparaie cu salam si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

nadina73 1

16.09.2010, 17:39

flori de ornat nu a ornat-o bebe ci eului nu-i plac decoratea zis ca oricum nu sant pt el ca le fac pt Bucataras

nadina73 1

16.09.2010, 17:40

silvioara

mena29 1

22.09.2010, 07:36

si la noi ii mai zice si asa(daca sunt tot din Ardeal e logic nu ) arata super bine,mereu fac si eu si cand am chef mai fac si mamaliguta langa ea.Merge super bine cu castraveti acri dar la fel de bine merge si cu salata de rosii cu ceapa.Oricum e ceva bun asa ca

COMENTEAZA

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tortilla cu cascaval si salam cu sunca