Mamaliguta cu branza si jumari

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 7 Iul 2010 | 4958 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina de malai glisata
  • 200 g costita afumata
  • 300g cascaval ras
  • 200g telemea rasa
  • 200ml smantana
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta cu branza si jumari:

Facem o mamaliga nu foarte tare si o lasam la o parte pana pregatim restul.



Costita taiata in bucatele o punem intr-o tigaie la prajit pana devine jumari. Eu am preparat 5 portii individuale.



In fiecare tavita, am pus putina grasime( lasata de jumari), apoi am impartit jumarile, putin cascaval, un strat de mamaliga, un strat mai generos de telemea, al doilea strat de mamaliga, deasupra cate o lingura de smantana apoi cascaval.



Am pus tavitele intr-o tava de copt si le-am dat la cuptor cam 20’, pana s-a format o crusta maronie deasupra.



Le lasam 5’, sa se racoreasca, apoi le rasturnam pe farfuria pentru servit.



Se serveste ca atare, ori mai adaugam smantana peste.



Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu branza si jumari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

lia maria 1

08.07.2010, 10:23

medi, ina, julie , rocsi imi pare tare rau dar nu a mai ramas nimic, s-a papat tot dar promit ca data viitoare voi veti fi primele mele invitate cate o portie pentru fiecare merge ?

epurasha2bb 1

12.07.2010, 16:44

wow, ce bunatate, ce pofta mi-e !

Bunica 1

16.07.2010, 22:48

imi ploua in guraaaaa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Desert tort Imparatesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

RETETA RECOMANDATA
Tarta perfecta;)