Pappa al pomodoro ( supa de rosii cu paine)

de Anett in Supe, 30 Sep 2015 | 611 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g rosii carnoase
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 100 g paine uscata
  • ulei de masline
  • 1 lingurita busuioc, oregano
  • sare si piper
  • 1 cana apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pappa al pomodoro ( supa de rosii cu paine):

In primul pas pregatim rosiile. La fiecare facem o taietura sub forma de cruce la baza si fierbem timp de 2-3 minute. Apoi le punem repede intr-un castron cu apa rece. Curatam rosiile si le taiem cubulete.


Taiem ceapa in cubulete si rumenim intr-un castron la foc mic. Cand este gata adaugam usturoiul apoi rosiile si gatim 10 minute. Adaugam apa si condimentele si mai fierbem 10 minute.


Cu un blender omogenizam supa, apoi adaugam painea prajita si punem inapoi la foc mic si lasam sa fiarba cam 5 minute.


Servim cu crutoane si cascaval ras.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pappa al pomodoro ( supa de rosii cu paine)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Gherca Daniela 1

01.10.2015, 13:39

miki_a 1

01.10.2015, 14:03

Iese foarte buna, aroma de copt da un alt gust supei!

Andreea Caroline 1

01.10.2015, 18:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Supa crema din frunze de ridichi