Pappardelle cu carnati

de mihaelar63 in Paste, 23 Iul 2014 | 1285 vizualizari

 

Asa scria pe pachet , asa scriu si eu .. Mai pe romaneste : taitei lati . Pastele acestea de foarte buna calitate au intrat in topul preferintelor mele . Apar periodic in oferta unui lant de magazine . Mi-au placut atat de mult incat am facut provizii :d .Preparatul este foarte reusit daca ai ingrediente proaspete si de calitate . Pastelor s-au alaturat branza de oaie si carnat de casa .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pappardelle cu ou si cu spanac
  • 400 gr carnat de casa afumat
  • 200 gr branza de oaie
  • 100 gr ulei masline
  • sare
  • fulgi de chilli
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pappardelle cu carnati:

Fierbeti in apa cu multa sare pastele respectand instructiunile de pe eticheta. Scurgeti pastele de apa .


Feliati carnatul. Intr-o tigaie mare puneti uleiul si prajiti crocant rondelele de carnat. Rasturnati pastele peste carnati. Presarati cu branza de oaie. Amestecati pana branza incepe sa se topeasca. Cine doreste mai picant poate presara fulgi de chilli deasupra .

 

TIPS-URI

1

Amestecati cu rabdare branza de oaie , vor rezulta niste paste perfect a la dente .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pappardelle cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

anca_rm 1

24.07.2014, 08:22

hai la pappardelle

dantes 1

24.07.2014, 10:26

Foarte bune!

Luckycake 1

24.07.2014, 12:17

Yamiii

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos alb