Pappardelle cu carne si sos de rosii

de silvi0ara in Paste, 25 Feb 2010 | 5042 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350g pappardelle proaspete(paste fainoase in forma de pamblica)
  • 200g carne de manzat
  • 2 carnaciori semi afumati
  • sare si piper dupa gust
  • 400ml suc de rosii
  • oregano
  • busuioc-optional-
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pappardelle cu carne si sos de rosii:

Intr-o tigaie woc se pune uleiul la incins,se taie carnea cubulete si se pune la prajit.Se adauga carnaciorii taiati rondele si se adauga peste carne.Se lasa putin sa se rumeneasca,apoi se adauga sucul de rosii si se condimenteaza dupa gust.Se lasa la foc mic pan ce sosul s-a ingrost.Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet.Se servesc fierbinti impreuna cu sosul de carne si rosii.Cine doreste poate adauga si putin parmezan ras

Daca ti-a placut reteta noastra "Pappardelle cu carne si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

epurasha2bb 1

07.03.2010, 22:01

am luat azi parpadelle si maine le gatesc sigur! abia astept!

epurasha2bb 1

10.03.2010, 19:50

abia azi am gatit parpadellele dar cu sos de carnati si o s apostez maine cred varianta mea dar eu nu am nici farfurie neagra nici frunze din astea frumoase.Totusi gustul a iesit desavarsit!mersi de idee!

silvi0ara 1

10.03.2010, 21:02

Epurasha,daca gustul este bun,nu conteaza culoarea farfuriei.Funzele sunt de busuioc proaspat,pe care il am in ghiveci.Imi place sa am verdeturi proaspete in casa,asa ca ,le plantez in fiecare primavara.Am o multime.

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu carne, sos de rosii si masline