Papricas cu carne de iepure

de diana_k in Mancaruri cu carne, 30 Noi 2011 | 3539 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru macerare avem nevoie de:  
  • 1 ceapa,
  • 4 catei usturoi,
  • 3 frunze de dafin,
  • sare,
  • piper,
  • 100ml otet
  • pentru preparare avem nevoie de:
  • 2 linguri de untura sau ulei,
  • 3 cepe,
  • 2-3 morcovi,
  • 1 ardei,
  • 2 linguri pasta de rosii,
  • 2 frunze de dafin
  • sare,
  • piper,
  • 1 paharel de vin, 
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas cu carne de iepure:

Daca animalul este tanar carnea nu necesita macerare.


Macerare: carnea de la un iepure se spala, se curata de pielite si se portioneaza, se aseaza intr-un vas incapator si se amesteca cu condimentele, ceapa taiata mare, usturoiul, otetul. Se lasa la rece cateva ore, chiar pana a doua zi.


Preparare: ceapa, ardeii si morcovii se taie bucati mari. Se incinge untura si se pune la calit ceapa, morcovul si ardeiul si un praf de sare. Se lasa 5 minute, apoi se adauga carnea de iepure curatata de zarzavatul de la macerat si se prajeste usor. Se adauga putina apa sau zeama de carne, foile de dafin, usturoiul, sarea si piperul. Carnea se fierbe acoperita, completand din cand in cand cu apa. Cand este aproape gata se pune paharelul de vin si pasta de rosii. Se lasa sa scada pana ce carnea este bine facuta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas cu carne de iepure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mirela0911 1

30.11.2011, 19:48

bun o fi, asa nu am mancat

Cris2711 1

30.11.2011, 23:20

vai,vai ce bunatate

aziz 1

01.12.2011, 08:45

noi ii zicem,,mancare rece,,buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ostropel din gaina batrana de la tara