Papricas de hribi

de diaconta in Mancaruri de legume, 27 Sep 2010 | 6372 vizualizari

 

Tare ne mai place papricasul cu ciuperci si mamaliguta.preferati sunt galbiorii,dar acum mi s-a facut pofta de hribe,proaspete si gustoase.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr hribi
  • lapte
  • 4-5 linguri smantana
  • 2 linguri faina
  • sare,boia,vegeta
  • ulei
  • verdeata
  • carnati afumati
  • faina de malai pentru mamaliguta
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de hribi:

Hribele se spala si se taie felioare(noi de preferam mai mici pentru mancarica asta).


Se pun la prajit intr-oi cratita cu putin ulei,se amesteca si se lasa pana cand scade toata apa lasata.Se pune putina boia,sare si vegeta,cateva felioare de carnati afumat si se pune apa cat sa le acopere.


Se lasa sa fiarba cam 20 de minute.


Intre timp se amesteca faina cu putin lapte,avand grija sa nu se faca cocoloase.Se mai adauga lapte cat sa fie destul de subtire sa se poata turna peste hribe,


Se adauga smantana si apoi lapte daca mai este nevoie,sa nu fie prea groasa.


Se pune verdeata.


Din faina de malai se face o mamaliguta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de hribi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

DIANA B 1

03.10.2010, 10:20

Si eu am facuuut , un pic diferita si i-am zis ciulama ( ca-n Moldova ) , f buna a iesit , mai vreau , da' nu mai gasesc hribi pe piata
5 FURCI , CLAUDIA !

elena1988 1

11.02.2011, 20:22

adry88 1

30.05.2011, 20:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci