Papricas de pui

de iulianacj in Pui, 8 Sep 2009 | 1911 vizualizari

 

Este incercat dupa o reteta de aici de p site

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpite (ciocanele),
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • ulei
  • o ceapa
  • jumate de ardei
  • o rosie decojita
  • smantana 150 ml
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui:

se prajesc putin pulpele in uleisi se scot pe o farfurioara apoi se adauga ceapa ardeiul rosia si se lasa la calit..apoi se pun pulpele apa cat sa fie putin peste ele..sare piper si vegeta dupa gust..intre timp se face sosul de smantana.(se amesteca o lingura de faina cu 150 ml smantana)knd carnea e fiarta se adaga peste se lasa sa mai dea un clocot si se ia de pe foc..se adauga patrunjel tocat..pofta mare

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (1)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9780 puncte

oanapl

8920 puncte

RODIMUR

8820 puncte

Rocsi

7100 puncte

Valclaudia

5880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura televizor
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la tigaie