Piept de pui marinat in iaurt

de gaby_duceag in Pui, 19 Dec 2010 | 2106 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui, mare
  • 250 gr iaurt gras(eu am avut de casa, facut de mine)
  • o lingurita boia ardei iute
  • jumatate lingurita piper
  • o ceapa
  • 4 catei usturoi
  • o lingurita suc de limete
  • sare
  •  piper
  • ulei de masline
  • condiment Kotanyi- amestec de verdeturi, ciuperci si sare de mare iodata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui marinat in iaurt:

Pieptul de pui se spala si se portioneaza in bucatele (cubulete sau fasii)

Se condimenteaza cu doua lingurite condiment Kotanyi


Ceapa se curata si se toaca marunt. Usturoiul se curata si se feliaza.

Intr-un bol amestecam iaurtul cu lingurita de boia, sarea, piperul, ceapa, usturoiul si piperul.

Sare mai punem doar daca este necesar.

Introducem la frigider pentru cel putin doua ore. Putem lasa si peste noapte.

Incingem ulei de masline intr-o tigaie si plonjam in el bucatile de piept cu tot cu sos (fara ceapa si usturoi).

Lasam la foc potrivit pentru 10 minute cu capac apoi luam capacul, stropim cu sucul de limete si rumenim frumos pe toate partile.

Putem servi cu garnitura de orez, piure sau mamaliguta si mujdei de usturoi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui marinat in iaurt" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

divainbucatarie 1

20.12.2010, 16:29

gaby_duceag 1

21.12.2010, 08:33

giulie,nadina,diva,motanel, va multumesc

mena29 1

25.12.2010, 14:18

Stiu ca am ajuns tarziu,tu nu-mi prea dai nici daca ajung prima,ma pui sa-mi fac Gustoasa papica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi si aripioare "usturoiate"