Papricas de pui cu ardei kapia si busuioc

de Bya Ralu in Pui, 15 Sep 2012 | 3501 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui
  • 2 cepe mari
  • 1 ardei kapia
  • cateva frunze de busuioc
  • putin vin rosu
  • 1 rosie mai moale
  • 2 catei de usturoi
  • ulei masline
  • sare,piper alb
  • patrunjel

Pentru galuste: 2 oua faina

Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu ardei kapia si busuioc:

Am dat ceapa prin robotul de bucatarie,si am pus-o la calit intr-un ceaun cu ulei de masline,cand s-a inmuiat putin am adaugat jumatate de ardei kapia taiat rondele si pulpele de pui.Adaugam apa cat sa acopere,asezonam cu sare si piper,punem si cealalta jumatate de ardei kapia taiata tot rondele si lasam sa fiarba.Cand e aproape gata pregatim ouale batute bine cu un praf de sare si piper,adaugam faina,pana de vine o pasta omogena si cu o lingura formam galustele.Adaugam si usturoiul pisat,rosia taiata marunt,vinul rosu si cateva frunze de busuioc si putin patrunjel tocat marunt.Dupa vreo 5 minute se poate opri si servi cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu ardei kapia si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Papricas din piept de pui cu ghebe