Rulada din piept de pui

de T I M E A in Pui, 4 Iun 2013 | 11581 vizualizari

 

Un mezel sanatos de casa pe care vi-l recomand alaturi de o salata de cruditati mai ales acum pe perioada verii!

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. piept de pui
  • 1 felie de telina
  • 1 morcov
  • 1 ceapa rosie
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 1/2 lingurita sare de mare
  • oregano
  • roinita
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de pui:

Curatam si spalam legumele. Ceapa o tocam marunt iar telina si morcovul le dam pe razatoarea mica. Verdeturile le tocam marunt.

Amestecam toate cele de mai sus intr-un bol, adaugand putina sare si 2 lingurite de ulei de masline.

Spalam puiul si il tamponam cu un prosop de hartie.

Batem pe rand fiecare bucata de piept de pui cu ciocanul de batut carne, punand deasupra o folie alimentara.

Ungem fiecare bucata de carne cu umplutura de legume si cu grija rulam si apoi legam rulada formata cu sfoara alimentara.

Asezam cele doua bucati de pui intr-o tava mica si turnam doua canite de apa.

Acoperim cu folie de Al. si dam la cuptorul preincalzit la 185 de grade timp de 30 de minute.

Dupa 30 min indepartam folia si intoarcem ruladele de pe o parte pe alta si mai lasa la cuptor aprox 20 de minute.

Scoatem din cuptor taiem sfoara si dupa ce s-a racit feliem si servim.

TIPS-URI

1

Puteti folosi alte ierburi care va plac

2

Umplutura poate varia in functie de preferinte si daca nu aveti telina puteti pune radacina de pastarnac si/sau patrunjel

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

RuxyRux 1

06.06.2013, 19:21

Arata grozav de bun!

T I M E A 1

06.06.2013, 23:03

bianca92 1

09.10.2013, 22:27

imi place mult

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tartă cu piept de pui şi caşcaval