Pui glazurat cu miere

de Brindusa in Pui, 29 Ian 2010 | 11054 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 aripi de pui si 4 ciocanele (pulpe superioare)
  • 2 linguri miere
  • 3 linguri sos de soia
  • 2 catei de usturoi, rasi fin
  • 2 cm de ghimbir proaspat, ras
  • 1/4 lingurita chilli
  • 2 linguri amidon de porumb (sau o lingura faina)
  • ceapa verde, pentru ornat
  • ulei pentru prajit (deep fry)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui glazurat cu miere:

Amesteca bine intr-un castron mierea, sosul de soia, usturoiul, ghimbirul, chilli, amidonul. Marineaza bucatile de pui in amestec pentru o ora. (Tine la frigider si din cand in cand intoarce carnea in marinata).

Intr-o tigaie mare (poti folosi un wok) incalzeste uleiul. Scurge carnea si prajeste-o la foc mediu pana e facuta bine (cam 8- 10 minute pentru ciocanele si 6 minute pentru aripi). Ai grija sa nu se arda!

Serveste imediat cu putina ceapa verde presarata, cu muraturi si garnitura de orez sau cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui glazurat cu miere" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in crusta de chipsuri