Parjolute din carne de pasare cu sos de gogosari

de aziz in Pui, 9 Dec 2010 | 4845 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2buc piept de pasare dezosat
  • 5 felii piine
  • 2 oua
  • patrunjel verde
  • usturoi dupa gust
  • sare piper
  • curry
  • o lingura praf de supa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjolute din carne de pasare cu sos de gogosari:

se da prin masina de tocat carnea si piinea ,pisam usturoiul si-l amestecam cu carnea .tocam patrunejelul si il punem in compozitie se adauga ouale si restul condimentelor.piinea o puteti umezi putin.din aceasta pasta formam bilute pe care le prajim in ulei incins.se scot pe servetele absorbante .eu le-am asortat cu sosul de gogosari (http://www.bucataras.ro/retete/14649/sos-de-gogosari-colorati.html)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjolute din carne de pasare cu sos de gogosari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

marieta 1

09.12.2010, 23:39

sunt bune si arata bine!!!

MotanLaOale 1

10.12.2010, 08:31

bune bunutze

aziz 1

10.12.2010, 10:19

multumesc de aprecieri dragele mele!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rulada colorata din piept de pui