Papricas de pui cu galuste

de La Ancuta in Pui, 28 Oct 2010 | 22906 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui 
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • boia
  • cimbru
  • bulion (dupa gust)
  • 3 oua
  • 10 linguri faina
  • 2 lingurite apa
  • 1 lingurita ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu galuste:

Se spala carnea, se taie si se pune la fiert. Se spumeaza de cate ori este nevoie.


Ceapa si ardeiul se taie marunt si se adauga in oala peste carne. Se adauga boiaua si se lasa pe foc pana este carnea aproape fiarta. Se adauga bulionul si cimbrul.


Pregatirea galustelor:


Se bat ouale cu sare si piper si se adauga apa si uleiul. Se amesteca si se adauga faina. Se amesteca bine ca sa nu ramana cocoloase.


Se iau galustele cu lingura si se pun in oala. Se lasa sa fiarba.


Se potriveste de sare si piper


Se poate servi cu muraturi.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

 Eu am folosit 1 pulpa intreaga si jumatate de piept.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

La Ancuta 1

30.08.2012, 10:36

Andreea ma bucur ca ir place.

Diana1311 1

08.02.2015, 19:31

tocmai am incercat sa fac galustele... dar nu au iesit deloc bine, mi s-au desfacut rau, le-am si aruncat. Apoi am cautat alte retete de galuste in care scria 2 linguri de faina pentru un ou... oare asta a fost greseala mea? am pus prea multa faina? 10 linguri nu sunt cam multe? fiind prima oara nici nu stiam cum trebuie sa arate compozitia

La Ancuta 1

15.02.2015, 13:00

Daca puneai prea multa faina galustele nu aveam cum sa se imprastie. In poza se vede consistenta aluatului.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4637 puncte

mirela0911

3047 puncte

 Adi

3000 puncte

Catalina L

2876 puncte

mihaelar63

2819 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu pui si pleurotus