Papricas de pui cu galuste

de La Ancuta in Pui, 28 Oct 2010 | 21008 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui 
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • boia
  • cimbru
  • bulion (dupa gust)
  • 3 oua
  • 10 linguri faina
  • 2 lingurite apa
  • 1 lingurita ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu galuste:

Se spala carnea, se taie si se pune la fiert. Se spumeaza de cate ori este nevoie.


Ceapa si ardeiul se taie marunt si se adauga in oala peste carne. Se adauga boiaua si se lasa pe foc pana este carnea aproape fiarta. Se adauga bulionul si cimbrul.


Pregatirea galustelor:


Se bat ouale cu sare si piper si se adauga apa si uleiul. Se amesteca si se adauga faina. Se amesteca bine ca sa nu ramana cocoloase.


Se iau galustele cu lingura si se pun in oala. Se lasa sa fiarba.


Se potriveste de sare si piper


Se poate servi cu muraturi.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

 Eu am folosit 1 pulpa intreaga si jumatate de piept.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L White

- 15 %
299.99 lei
254.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

La Ancuta 1

30.08.2012, 10:36

Andreea ma bucur ca ir place.

Diana1311 1

08.02.2015, 19:31

tocmai am incercat sa fac galustele... dar nu au iesit deloc bine, mi s-au desfacut rau, le-am si aruncat. Apoi am cautat alte retete de galuste in care scria 2 linguri de faina pentru un ou... oare asta a fost greseala mea? am pus prea multa faina? 10 linguri nu sunt cam multe? fiind prima oara nici nu stiam cum trebuie sa arate compozitia

La Ancuta 1

15.02.2015, 13:00

Daca puneai prea multa faina galustele nu aveam cum sa se imprastie. In poza se vede consistenta aluatului.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura ora 12 cu visine

pe 23.06 la 18:14

Desert prajitura cu ghimbir

pe 23.06 la 17:55

Ciorba de burta

de Adi 4

pe 23.06 la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui tras la tigaie cu vin si rozmarin