Papricas de pui cu galuste

de ela in Pui, 9 Feb 2011 | 35062 vizualizari

 

de cand am vazut la Ruxy reteta,mi-a ramas gandul la mancarea asta...eu am facut cu pui,nu cu curcan...delicios.....din seria ,,la ceaun''....:)))

 

INGREDIENTE

  • 700 gr piept de pui dezosat,
  • 2 cepe
  • 2 linguri rase de boia dulce,
  • 3 linguri pline cu bulion de rosii de casa,
  • sare,
  • piper,
  • 2 linguri  faina
  • 3 linguri ulei
  • verdeturi italiene,
  • 1cub concentrat de pui,
  • patrunjel
  • Pentru galuste:
  • 3 oua,
  • sare dupa gust,
  •  10 linguri rase de faina,cat sa iasa un aluat mai gros decat smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu galuste:

Curatam ceapa si o tocam la robotul de bucatarie.


Pieptul de pui il taiem cubulete.


Intr-o cratita punem putin ulei si adaugam ceapa si pieptul de pui,boiaua,sare si piper,lasam pe foc 10minute,amestecand continuu.Adaugam apoi apa,cat sa acopere compozitia si lasam la fiert cu capacul pus,20minute.


Amestecam bulionul cu faina si putina apa si punem in papricas.Punem si cubul de pui si verdeturile italiene,dupa gust si amestecam.


Pregatim galustele din ouale batute cu faina si putina sare si cu o lingurita le adaugam in papricas si mai lasam pe foc vreo 15minute,pana fierb galustele,mai condimentam daca este cazul.Oprim focul si presaram patrunjel tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

mamaieelena 1

10.02.2011, 15:10

delicios

Sylvia 1

13.02.2011, 14:07

Vai ce bine arata, de mare arta si salvez reteta

ionicaw 1

19.07.2014, 13:37

Merita incercat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pui aromat pe sticla