Papricas de pui cu galuste

de ela in Pui, 9 Feb 2011 | 38822 vizualizari

 

de cand am vazut la Ruxy reteta,mi-a ramas gandul la mancarea asta...eu am facut cu pui,nu cu curcan...delicios.....din seria ,,la ceaun''....:)))

 

INGREDIENTE

  • 700 gr piept de pui dezosat,
  • 2 cepe
  • 2 linguri rase de boia dulce,
  • 3 linguri pline cu bulion de rosii de casa,
  • sare,
  • piper,
  • 2 linguri  faina
  • 3 linguri ulei
  • verdeturi italiene,
  • 1cub concentrat de pui,
  • patrunjel
  • Pentru galuste:
  • 3 oua,
  • sare dupa gust,
  •  10 linguri rase de faina,cat sa iasa un aluat mai gros decat smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu galuste:

Curatam ceapa si o tocam la robotul de bucatarie.


Pieptul de pui il taiem cubulete.


Intr-o cratita punem putin ulei si adaugam ceapa si pieptul de pui,boiaua,sare si piper,lasam pe foc 10minute,amestecand continuu.Adaugam apoi apa,cat sa acopere compozitia si lasam la fiert cu capacul pus,20minute.


Amestecam bulionul cu faina si putina apa si punem in papricas.Punem si cubul de pui si verdeturile italiene,dupa gust si amestecam.


Pregatim galustele din ouale batute cu faina si putina sare si cu o lingurita le adaugam in papricas si mai lasam pe foc vreo 15minute,pana fierb galustele,mai condimentam daca este cazul.Oprim focul si presaram patrunjel tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

mamaieelena 1

10.02.2011, 15:10

delicios

Sylvia 1

13.02.2011, 14:07

Vai ce bine arata, de mare arta si salvez reteta

ionicaw 1

19.07.2014, 13:37

Merita incercat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Budinca cu dovlecei si branza

de Rocsi 9

ieri la 22:01

Baclava

de Ancutsa 5

ieri la 21:58

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui