Pui pe capac

de sabiradu in Pui, 7 Mai 2011 | 2912 vizualizari

 

O reteta usoara si delicioasa.Puiul este preferatul nostru ,la cuptor ,grapar,fript ,copt in mancare sau ciorbita.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui 1,200 g
  • 1 rajnita verdeturi italiene Kotanyi,
  • 1 rajnita piper granulat Kotanyi 
  • 1 plic condimente pentru pui Kotanyi 
  • 1 lingura delikat 
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe capac:

Spalam puiul, il condimentam cu amestecul special pentru pui Kotanyi delicatul de care doriti, verdeturi italiene Kotanyi si piper granulat Kotanyi


Il asezam pe un capac deasupra unei cratite cu apa. Punem puiul la cuptor pentru cca 100 minute, il incercam sa vedem daca este copt bine. Il intoarcem de pe o parte pe cealalta ,in interior la pulpe se face mai greu.


Este grozav de frageda carnea,nu are nevoie de ulei sau alte grasimi,puiul isi lasa destula grasime.


Am servit cu o portie de cartofi prajiti

 

TIPS-URI

1

Nu este nevoie sa ungem puiul .Surplusul de grasime il luam de pe capac im momentul in care intoarcem puiul 

2

Gatita astfel carnea este la fel de frageda ca si la dry cooker .

3

Nu va temeti sa puneti toate condimentele astea pentru ca puiul isi ia doar cat are nevoie,restul raman in zeama pe care o lasa pe capac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe capac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

sabiradu 1

09.05.2011, 18:29

Genial si cel pe sticla ,la mine nu incape in cuptor pe sticla asa ca il las ls ssolar cu burta in sus

sabiradu 1

10.05.2011, 14:13

super bun

mihaelar63 1

10.05.2011, 14:18

Puiut bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Friptura din piept de pui