Papricas de pui cu galusti

de MotanLaOale in Pui, 5 Iun 2012 | 20932 vizualizari

 

Este una din mancarurile copilariei mele. Buna rau!

 

INGREDIENTE

  • 600g carne pui (ciocanele)
  • 2 cepe
  • 2 lingurite boia
  • 2 linguri pasta tomate
  • 1 lingura faina
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper

PENTRU GALUSTE

  • 3 oua mari
  • 10 linguri rase faina
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu galusti:

Ciocanelele se curata si se spala bine.


Ceapa se curata si se toaca marunt.


Intr-o cratita se incinge uleiul, se pune ceapa, carnea si boiaua si se caleste 5-6 minute.


Se adauga apa si se lasa sa fiarba 20-25 minute.


Se adauga pasta de tomate amestecata cu faina si putina apa.


Se potriveste de sare si piper si se mai lasa la fiert la foc mic.


Se bat ouale cu sare apoi cu faina pana devine putin mai groasa decat smantana.


Cu lingura luam din compozitie si punem in mancare.


Se mai lasa la fiert 10-15 minute la foc mic sa se faca galustele.


Se serveste cald cu salata.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu galusti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

MotanLaOale 1

06.06.2012, 08:25

Multumesc

vero79 1

14.09.2012, 10:41

MotanLaOale 1

14.09.2012, 11:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rapida cu capsuni si nectarine

de oanapl 5

ieri la 23:12

Tarta cu ciuperci, broccoli si telemea

de oanapl 5

ieri la 19:34

Cartofi franțuzești

de RODIMUR 1

ieri la 16:32