Rulouri din piept de pui cu bacon

de carmenvlad in Pui, 30 Ian 2011 | 8855 vizualizari

 

Alt rulou de pui, va veti intreba. Dar este al doilea fel de mancare facut din puiul descris in reteta de mai sus. Am uitat sa va spun ca puiul a avut 1.8 kg. Deci destul de marisor.

 

INGREDIENTE

Ingrediente

  •  1 piept de pui dezosat
  •  8 felii de bacon (eu am folosit 7)
  •  1 morcov potrivit
  •  1 ardei gras rosu
  •  ½ ardei usturat
  •  100 g cascaval
  •  5-6 ciuperci potrivite
  •  Sare si piper
  •  2-3 catei de usturoi
  •  1 lingurita busuioc
  •  1 legatura patrunjel verde
  •  50 ml ulei de masline
  •  condimente pentru pui
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de pui cu bacon:

Mod de lucru


- se dezoseasa si se imparte pieptul de pui in doua si se bate usor cu ciocanul de snitele

- se condimenteaza cu condimente pentru pui, sare si piper daca mai este nevoie (depinde de condimentele de pui) si busuioc uscat

- se dau la frigider pentru 10-15 minute

- se caleste in doua linguri de ulei ardeiul gras, ardeiul usturat si morcovul taiat cubulete

- se adauga usturoiul si ciupercile taiate

- se calesc impreuna pana scade apa lasata de ciuperci (in total 8-10 minute)

- se scot bucatile de piept de la frigider

- se aseaza 3 sau 4 felii de bacon pe masa de lucru (depinde de dimensiunea bucatii de piept)

- se pune o bucata de piept peste bacon si se presara deasupra patrunjel tocat marunt

- peste bucata de piept se pun legumele calite (se impart in cate parti este nevoie)

- se pune cascavalul taiat bastonase

- se ruleaza baconul cu pieptul de pui

- se impatureste intr-o folie de aluminiu

- se procedeaza la fel cu toate bucatile de piept

- se aseaza apoi intr-o tava unsa cu ulei

- se lasa la cuptorul incins 15-20 minute

- se scot de la cuptor si se desface folia de aluminiu pentru a permite ruloului sa se rumeneasca

- se adauga peste rulouri 100 ml vin alb

- se mai lasa la cuptor 5-10 minute

- se scot de la cuptor si se lasa acoperite 10 minute sa se intrepatrunda aromele si se se inabuse bine carnea

- se serveste cu cartofi copti si cu smantana, daca doriti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui cu bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

zaharia_mihaela2005 1

31.01.2011, 11:07

cred ca este tare bun

A_A 1

31.01.2011, 21:00

Draga mea, arata super bine si cred ca duminica asta incerc si eu. Numai ca se spune ca foaia de aluminiu nu e indicata. Nu mi-o lua in nume de rau .

carmenvlad 1

31.01.2011, 21:42

Draga A_A ai dreptate. Asa am auzit si eu si cred ca nu o sa mai folosesc. Recunosc este la indemana si usor de utilizat dar se pare ca nu tocmai sanatos. Multumesc.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta a la Vasi