Parfe de ciocolata cu ness si capsuni

de adasev12 in Dulciuri, 6 Apr 2011 | 3837 vizualizari

 

am pornit de la retetele lui miha si gaby...le-am combinat...am mai adaugat eu cate ceva...si a iesit ceva bunnnnn!!!!! multumesc fetelor!

 

INGREDIENTE

  • 4 galbenusuri
  • 150 g zahar
  • 1 lg amidon
  • 1 lg ness
  • 1 lg de nesquiq
  • 300 ml frisca lichida
  • 400 ml lapte
  • 1 ciocolata alba
  • 4-5 capsuni+ pt ornat
  • toping de capsuni
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parfe de ciocolata cu ness si capsuni:

galbenusurile se freaca cu zaharul pana devin o spuma apoi se adauga amidonul nesul si nesquiq ( nu am vrut s apun cacao...mi s-a parut mai ok cu nesquiq...). se amesteca bine apoi se toarna laptele fierbinete, in fir subtire, amestecand mereu. se pune pe foc pana se ingroasa binisor, se pune si ciocolata ( eu am preferat alba) apoi se da la rece.


se bate bine frisca si cand s-a racit de tot se adauga in compozitie si se amesteca cu o paleta, apoi se pun si capsunii taiati felii subtiri. eu am pus compozitia intr-o cutie de inghetata...mi-a mai ramas inca si am mai pus intr-un bol si am pus la congelator peste noapte.


am servit cu frisca deasupra si toping de capsuni.


combinatia de ciocolata cu capsuni a fost chiar ....super ok!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Parfe de ciocolata cu ness si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

adasev12 1

08.04.2011, 14:50

elena, deyu, diana...va multumesc pt aprecieri

lilik 1

09.04.2011, 04:57

i-a uite toata lumea se pregateste pt vara delicios

adry88 1

01.06.2011, 21:20

ce bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Deliciu