Parfe de ciocolata cu ness si capsuni

de adasev12 in Dulciuri, 6 Apr 2011 | 3532 vizualizari

 

am pornit de la retetele lui miha si gaby...le-am combinat...am mai adaugat eu cate ceva...si a iesit ceva bunnnnn!!!!! multumesc fetelor!

 

INGREDIENTE

  • 4 galbenusuri
  • 150 g zahar
  • 1 lg amidon
  • 1 lg ness
  • 1 lg de nesquiq
  • 300 ml frisca lichida
  • 400 ml lapte
  • 1 ciocolata alba
  • 4-5 capsuni+ pt ornat
  • toping de capsuni
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parfe de ciocolata cu ness si capsuni:

galbenusurile se freaca cu zaharul pana devin o spuma apoi se adauga amidonul nesul si nesquiq ( nu am vrut s apun cacao...mi s-a parut mai ok cu nesquiq...). se amesteca bine apoi se toarna laptele fierbinete, in fir subtire, amestecand mereu. se pune pe foc pana se ingroasa binisor, se pune si ciocolata ( eu am preferat alba) apoi se da la rece.


se bate bine frisca si cand s-a racit de tot se adauga in compozitie si se amesteca cu o paleta, apoi se pun si capsunii taiati felii subtiri. eu am pus compozitia intr-o cutie de inghetata...mi-a mai ramas inca si am mai pus intr-un bol si am pus la congelator peste noapte.


am servit cu frisca deasupra si toping de capsuni.


combinatia de ciocolata cu capsuni a fost chiar ....super ok!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Parfe de ciocolata cu ness si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (41)

adasev12 1

08.04.2011, 14:50

elena, deyu, diana...va multumesc pt aprecieri

lilik 1

09.04.2011, 04:57

i-a uite toata lumea se pregateste pt vara delicios

adry88 1

01.06.2011, 21:20

ce bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Tort Bucataras