Gris cu lapte si dulceata de capsuni

de alilianaa in Dulciuri, 11 Mai 2016 | 1019 vizualizari

 

Ce poate fi mai simplu?... stiu! paine cu gem :)) 

 

INGREDIENTE

  • 600 ml lapte
  • 60 g gris
  • 3-4 linguri zahar
  • sare
  • un plic zahar vanilat
  • o lingura rasa cu unt
  • 3-4 lingurite dulceata de capsuni
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gris cu lapte si dulceata de capsuni:

Intr-un vas se pune laptele la fiert impreuna cu putina sare, zahar, zahar vanilat si untul. Cand se incalzeste putin se adauga grisul ,"in ploaie". Se amesteca sa nu se faca cocoloase. Se lasa la fiert pana cand capata consistenta. Poate fi si incercat. Compozitia nu este vartoasa/tare.


Cand este gata se da la rece. Se pune in boluri si se serveste cu dulceata de capsuni.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gris cu lapte si dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

simona72 1

12.05.2016, 09:26

paine cu gem am mai mancat, dar gris cu lapte mai rar super bun!

alilianaa 1

13.05.2016, 07:45

Va multumesc mult!

marcela1979 1

13.05.2016, 17:29

As manca si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de zahar ars si mere