Parisiene cu branza si marar

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2016 | 5396 vizualizari

 

Bune de pachetel la scoala ori la servici ;)

 

INGREDIENTE

Aluatul:

  • 1 cub drojdie proaspata
  • 1 lingurita rasa de zahar brun
  • 1/2 lingurita sare de Himalaya
  • 300 ml apa calduta
  • cca 450-500 gr. faina alba
  • 3 linguri seminte de mac
  • 50 gr. fulgi de ovaz
  • 2-3 linguri ulei de masline

Umplutura:

  • 250 gr. branza proaspata de vaci
  • 2 albusuri
  • 200 gr. telemea veche de oaie
  • 1 legatura marar verde

Pentru uns:

  • 2 galbenusuri de la oua de casa
  • seminte de susan negru
Portii: 9
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parisiene cu branza si marar:

diluam drojdia, amestecand-o cu sarea si zaharul.


Adaugam apa calduta, apoi fulgii de ovaz si semintele de mac. Amestecam.


Inorporam faina iar la final,pentru ca aluatul sa se dezlipeasca de maini picuram putin ulei de masline.


Lasam aluatul astfel obtinut la dospit in loc ferit de curenti pentru o ora, pana isi dubleaza volumul.


Pregatim umplutura amestecand branza proaspata de vaci cu telemeaua veche de oaie, data pe razatoarea fina.


Incorporam cele doua albusuri in compozitie, apoi adaugam mararul verde si amestecam bine.


Preincalzim cuptorul la 180 grade.


Impartim aluatul in 9 bile aproximativ egale.


Fiecare bila de aluat se intinde pa masa de lucru infainata, decupam jumatate din aluat in fasii, vezi foto, iar pe cealalta jumatate asezam umplutura de branza


Adunam capetele si rulam parisienele strans, apoi le aszam in tava tapetata cu folie de teflon sau hartie de copt, lasand destul loc intre ele pentru ca vor creste destul de mult in cuptor pana se coc.


Ungem parisienele cu galbenus batut, presaram seminte de susan negru si dam apoi tava la cuptor pentru 35 minute.


Vom obtine niste parisiene aramii, tare apetisante si gustoase.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Parisiene cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 17 %
599.99 lei
499.99 lei

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mirela0911 1

16.05.2016, 08:48

Eu vreau fără mărar!

Rocsi 1

16.05.2016, 20:58

Cat de frumoase ti-au iesit!

dantes 1

05.06.2016, 06:37

Bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

5392 puncte

Constelatialeu

4752 puncte

mihaelar63

4714 puncte

Rocsi

4666 puncte

Panacris

3686 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gris cu lapte
  • 01

    L

  • 02

    MA

  • 03

    MI

  • 04

    J

  • 05

    V

  • 06

    S

  • 07

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu fructe si crema de vanilie

de katty 6

ieri la 20:54

Chec marmorat

ieri la 19:19

RETETA RECOMANDATA
Pate de ficat de casa