Pariziene cu Nutella

de angyb in Prajituri, 27 Ian 2012 | 7974 vizualizari

 

Reteta am luat-o de pe Bucataras de la JustLovecooking are dreptate sunt foarte bune

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 50g unt
  • 20g drojdie
  • 70g zahar
  • 4oua(1 pentru uns
  • lapte cat cuprinde
  • nutella
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pariziene cu Nutella:

facem maiaua cu drojdia 1lingurita de zahar si un pic de lapte. Acopertiti cu un prosop si lasati la cald pana cand creste.


Framantam faina impreuna cu maiaua, 3 oua, untul ,restul de zahar si lapte.


Lasam la dospit(eu folosesc o metoda care am invatat-o de la unul dintre bucatarasi :incalzesc cuptorul la 50 de grade vreo 10 minute si pun aluatul in cuptor pana isi dubleaza volumul)


Aluatul obtinut il impartim in 10 parti egale. intindem fiecare biluta obtinuta in oval si jumatate din ea o franjuram.


Pe partea ramasa netaiata punem nutella si rulam inchizand capetele. Le lasam sa dospeasca cam o jumate de ora dupa care le ungem cu oul ramas si le dam la cuptor cam o jumatate de ora


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pariziene cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

angyb 1

28.01.2012, 13:22

sufletista te astept
si pe tine Deyutzky
Cris si pt. tine am una

Carmen_g 1

29.01.2012, 15:34

Mamaaaa....ce bunatati aici

irena 1

23.02.2012, 15:27

F bun !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Impletite cu ciocolata