Parjoale boieresti

de MotanLaOale in Pui, 16 Noi 2011 | 7165 vizualizari

 

Am vazut reteta la Miha botezate "ministeriale". Eu fac alergie la cuvantul minister sau derivatele lui asa ca am rebotezat parjoalele. Indiferent de denumire sunt foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mic (200g-250g)
  • 1 ou
  • 2 linguri smantana
  • 3 linguri amidon alimentar
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 1/2 lingurita boia
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale boieresti:

Pieptul de pui se curata, se spala, se taie cubulete si se lasa la scurs si uscat.


Se bate oul cu condimentele si se adauga smantana si amidonul.


Se pun si cubuletele de piept (uscate) si se omogenizeaza.


Se pune la frigider cel putin 15-20 minute.


Se pune uleiul la incins intr-o tigaie.


Se ia cate o lingura din compozitie si se pune la prajit in ulei incins.


Se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc frumos.


Se scot pe hartie absorbanta.


Se servesc calde cu garnitura preferata si muraturi.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale boieresti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

MotanLaOale 1

24.11.2011, 22:17

tanyapatap 1

18.12.2011, 14:35

MotanLaOale 1

18.12.2011, 16:03

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta cu ficatei de pui
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

RETETA RECOMANDATA
Parjoale moldovenesti din piept de pui