Parjoale din carne de vitel

de delia64 in Vita, 6 Mar 2014 | 3349 vizualizari

 

De la mama mea draga stiu aceasta reteta .
Sunt gustoase si hranitoare parjoalele si merita sa incercati .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. carne tocata de vitel
  • 2 cepe
  • 5 catei usturoi
  • 7 oua
  • sare
  • piper
  • 200gr. faina alba
  • vegeta dupa gust
  • 300 ml. ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale din carne de vitel:

Amestecam carnea tocata cu usturoiul pisat , piper , sare si vegeta dupa gust si 2 oua .


Curatam ceapa , o taiem marunt si o calim putin in ulei pe urma o lasam la racit .


Cand ceapa este racita o amestecam cu carnea tocata si formam parjoalele de marimea dorita si le dam prin faina alba .


Punem uleiul intr-o tigaie la incins .


Spargem cele 5 oua punem condimentele si 2 linguri faina si le batem bine cu telul pana se formeaza o coca uniforma .


Parjoalele date prin faina alba se dau si prin coca si se pun la prajit .


Le prajim pe ambele parti si le scoatem pe un servetel absorbant .


Se servesc calde cu cartofi pai sau ce garnitura doriti .


Pofta buna !!!



 

TIPS-URI

1

se pot sevi si cu piure de cartofi si sos de rosii

2

parjoalele sunt tare bune si cu mazare scazuta

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale din carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

07.03.2014, 00:13

mihaelar63 1

07.03.2014, 09:20

Parjoalele sunt grozave

_Alina_ 1

07.03.2014, 12:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Chiftele la cuptor cu legume si sos marinat