Parjoale din carne de vitel

de delia64 in Vita, 6 Mar 2014 | 7772 vizualizari

 

De la mama mea draga stiu aceasta reteta .
Sunt gustoase si hranitoare parjoalele si merita sa incercati .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. carne tocata de vitel
  • 2 cepe
  • 5 catei usturoi
  • 7 oua
  • sare
  • piper
  • 200gr. faina alba
  • vegeta dupa gust
  • 300 ml. ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale din carne de vitel:

Amestecam carnea tocata cu usturoiul pisat , piper , sare si vegeta dupa gust si 2 oua .

Curatam ceapa , o taiem marunt si o calim putin in ulei  pe urma o lasam la racit .

Cand ceapa este racita o amestecam cu carnea tocata si formam parjoalele de marimea dorita si le dam prin faina alba .

Punem uleiul intr-o tigaie la incins .

Spargem cele 5 oua  punem condimentele  si 2 linguri faina si le batem bine cu telul  pana se formeaza o coca uniforma .

Parjoalele date prin faina alba se dau si prin coca si se pun la prajit .

Le prajim pe ambele parti si le scoatem pe un servetel absorbant .

Se servesc calde cu cartofi pai sau ce garnitura doriti .

Pofta buna !!!

 

 

TIPS-URI

1

se pot sevi si cu piure de cartofi si sos de rosii

2

parjoalele sunt tare bune si cu mazare scazuta

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale din carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftele cu ceapa