Escalop a la Zingara

de mihaelar63 in Vita, 16 Apr 2010 | 6613 vizualizari

 

in primul rand m-a incitat denumirea , dupa o scurta documentare am ales sa prepar doar ,, a la '' nerespectand suta la suta reteta originala .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg  pulpa vitel 
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • 100 ml ulei
  • 300 gr ciuperci champignon brune
  • 300 gr cotlet afumat [ de casa ]
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingurita boia
  • 2 linguri  pasta rosii
  • patrunjel verde

     

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop a la Zingara:

Carnea se spala , se feliaza si se bate cu bat-snitelul , se condimenteaza cu sare si piper, se da prin faina alba si se prajeste in uleiul incins[ intorcandu-se pe ambele parti ]pana se rumeneste usor .se scoate pe o farfurie alaturata .


In uleiul incins se pune si se prajesc usor 2-3 minute cotletul taiat julien , ceapa tocata marunt si ciupercile feliate [ toate pregatite in prealabil ]


Se pune boiaua , pasta de rosii , usturoiul curatat si taiat feliute + o cana de apa .


Se aduga carnea de vitel si se fierbe cam 10-15 minute [ mai puneti apa daca e nevoie ]


Am servit cu garnitura de orez simplu si salata verde .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop a la Zingara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

silvi0ara 1

16.04.2010, 11:27

Minunat arata.

mihaelar63 1

16.04.2010, 13:11

va multumesc

Bunica 1

24.04.2010, 21:51

Prezentarea e frumoasa, dar preparatul e super bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Vitel stroganoff cu orez basmati