in primul rand m-a incitat denumirea , dupa o scurta documentare am ales sa prepar doar ,, a la '' nerespectand suta la suta reteta originala .
Carnea se spala , se feliaza si se bate cu bat-snitelul , se condimenteaza cu sare si piper, se da prin faina alba si se prajeste in uleiul incins[ intorcandu-se pe ambele parti ]pana se rumeneste usor .se scoate pe o farfurie alaturata .
In uleiul incins se pune si se prajesc usor 2-3 minute cotletul taiat julien , ceapa tocata marunt si ciupercile feliate [ toate pregatite in prealabil ]
Se pune boiaua , pasta de rosii , usturoiul curatat si taiat feliute + o cana de apa .
Se aduga carnea de vitel si se fierbe cam 10-15 minute [ mai puneti apa daca e nevoie ]
Am servit cu garnitura de orez simplu si salata verde .
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro