Parjoale moldovenesti

de COSTEO in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2013 | 3986 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr carne vita
  • 1 ceapa mare
  • 2 feli paine
  • pesmet
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 ou
  • 1/2 sare
  • 1 lgt patrunjel
  • cimbru
  • 1 capatana mare usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale moldovenesti:

Parjoalele se pot prepara din carne de vita,porc,de miel.Se alege carnea macra pentru parjoale.


Odata cu carnea ,se da prin masina si o ceapa mare,bine inabusita cu apa si un varf de cutit sare,pana a devenit sticloasa,miezul de paine inmuiat si stors,morcovul si cartoful.


Ca sa fie cat mai pufoase parjoalele e bine ca intreaga compozitie sa fie data de 2 ori prin masina.Se adauga 1 ou,care la nevoie se poate inlocui cu o lingura de faina,apoi sare,cimbru,verdeata taiata fin si usturoi pisat bine.


Se amesteca bine cu o lingura de lemn.Separat pe un fund de lemn se pune pesmetul in stare subtire,se ia cu o lingura din tocatura si se aseaza pe pesmet gramajoare,apoi cu mana se fac parjoale rotunde sau lunguiete.


Intr-o tigaie se pune,ulei la incins,apoi se pun parjoalele si se rumenesc pe ambele parti.


Pana la masa se pastreaza acoperite,puse pe un vas cu apa fierbinte.


Se servesc cu diferite garnituri,dupa dorinta.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale moldovenesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

05.05.2013, 18:27

Ce mult imi plac!

Aurelia 07_07 1

05.05.2013, 21:50

adry88 1

05.05.2013, 21:50

place mult

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Fursecuri arabesti

de Criss 6

ieri la 20:38

Ochelari cu zahăr și scorțisoară

ieri la 19:22

Tort aperitiv, pentru zilele cu dezlegare la pește

de RODIMUR 5

ieri la 16:46

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute