Parjoale moldovenesti

de COSTEO in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2013 | 3277 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr carne vita
  • 1 ceapa mare
  • 2 feli paine
  • pesmet
  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 ou
  • 1/2 sare
  • 1 lgt patrunjel
  • cimbru
  • 1 capatana mare usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale moldovenesti:

Parjoalele se pot prepara din carne de vita,porc,de miel.Se alege carnea macra pentru parjoale.


Odata cu carnea ,se da prin masina si o ceapa mare,bine inabusita cu apa si un varf de cutit sare,pana a devenit sticloasa,miezul de paine inmuiat si stors,morcovul si cartoful.


Ca sa fie cat mai pufoase parjoalele e bine ca intreaga compozitie sa fie data de 2 ori prin masina.Se adauga 1 ou,care la nevoie se poate inlocui cu o lingura de faina,apoi sare,cimbru,verdeata taiata fin si usturoi pisat bine.


Se amesteca bine cu o lingura de lemn.Separat pe un fund de lemn se pune pesmetul in stare subtire,se ia cu o lingura din tocatura si se aseaza pe pesmet gramajoare,apoi cu mana se fac parjoale rotunde sau lunguiete.


Intr-o tigaie se pune,ulei la incins,apoi se pun parjoalele si se rumenesc pe ambele parti.


Pana la masa se pastreaza acoperite,puse pe un vas cu apa fierbinte.


Se servesc cu diferite garnituri,dupa dorinta.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale moldovenesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

05.05.2013, 18:27

Ce mult imi plac!

Aurelia 07_07 1

05.05.2013, 21:50

adry88 1

05.05.2013, 21:50

place mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute