Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
se mesteca 400gr de carne tocata (mixt vita-porc) cu1ou, 3 linguri de parmezan,si amestecul urmator, macinat in blender (sa fie ca o crema):
Amestecam totul cu carnea si dam la frigider 2ore.
Separat se fierb 3 oua si se racesc
Impartim carnea in 3 parti si facem 3 maxi parjoale cu oul in mijloc. Dam prin pesmeti deasupra si invelim in aluminiu
Se da la cuptor cca 1 ora, dupa care se deschid pungile si mai coacem cca 20min ca sa rumeneasca deasupra 220° Inainte de a taia feliile se lasa putin sa se raceasca ca sa ramina carnea mai compacta. POFTA BUNA
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult