Parjoale surpriza

de lenca21 in Mancaruri cu carne, 27 Dec 2009 | 6390 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de carne tocata
  • 1ou
  • 3 linguri de parmezan
  • 1cartof crud
  • sare
  • piper
  • dafin
  • miez de paine(2-4felii)
  • 1 ceapa
  • 2 tulpini de telina
  • mustar
  • 2-3 linguri de lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale surpriza:

 se mesteca 400gr de carne tocata (mixt vita-porc) cu1ou, 3 linguri de parmezan,si amestecul urmator, macinat in blender (sa fie ca o crema):

Amestecam totul cu carnea si dam la frigider 2ore.

Separat se fierb 3 oua si se racesc

Impartim carnea in 3 parti si facem 3 maxi parjoale cu oul in mijloc. Dam prin pesmeti deasupra si invelim in aluminiu

Se da la cuptor cca 1 ora, dupa care se deschid pungile si mai coacem cca 20min ca sa rumeneasca deasupra 220° Inainte de a taia feliile se lasa putin sa se raceasca ca sa ramina carnea mai compacta. POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale surpriza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

rivka 1

27.12.2009, 16:38

rivka 1

28.12.2009, 15:24

am facut si eu azi ca am avut o punguta de 200 gr de carne tocata de vita si nu stiam oricum ce sa fac cu ea...ouale mele sunt enorme dci mi-au iesit doar 4 bile, mari, nu le-am mai pus in staniol doar prin pesmet, fff repede s-au facut 30minute.
mi-au iesit 4, foarte bune, le mai fac sunt spornice.

Dana Cristea - pusikmea 1

03.04.2010, 22:32

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca cu ciuperci de post

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Cornulete cu untura si iaurt

ieri la 19:52

Paella cu fructe de mare și midii

ieri la 19:18

Smoothie din kaki, prune si iaurt de soia

ieri la 18:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lapte de ovaz
  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

  • 02

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca cu ciuperci de post

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Cornulete cu untura si iaurt

ieri la 19:52

Paella cu fructe de mare și midii

ieri la 19:18

Smoothie din kaki, prune si iaurt de soia

ieri la 18:37

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute marinate