Cred ca mai degraba le-as boteza "parjolute Pacalici" :))...Doar asa am reusit sa fac familionul sa manance dovlecel.Dar n-au stiut ce e acolo...:)))
Toate ingredientele le-am pus la robot si am tocat marunt.
Compozitia iese cam moale din cauza dovlecelului,asa ca am pus si o lingura de faina.
Am luat compozitia cu lingura si am pus in uleiul bine incins si am prajit pe ambele parti,la foc moderat.
Cand sunt gata se scot pe un prosop absorbant si se servesc cu piure de cartofi si salata de rosii.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro