Parmigiani ( pernite cu parmezan)

de luminita20_2006 in Piine, 26 Sep 2010 | 2224 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 500g faina
  • 200g apa
  • 1 plic drojdie uscata Dr. Qetker
  • 100g margarina
  • 1 lingurita sare
  • 50g zahar tos

Pentru umplutura:

  • ~200g parmezan

Pentru uns:

  • 1 ou
  • 100ml lapte
  • Susan
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parmigiani ( pernite cu parmezan):


Aluat: se pune apa la incalzit. Se pune faina, drojdia intr-un vas, se adauga apa calduta,sare, margatina, zaharul si se framanta bine.


(pe blogul de unde am preluat reteta e o alta metoda de preparare a aluatului,eu am facut varianta simpla si a iesit la fel de bine)Se lasa la dospit 1ora 30 min(pana isi dubleaza volumul)


Dupa ce a dospit aluatul il punem pe suprafata de lucru si intindem o foaie nu foarte subtire, punem parmezanul ras peste foaie si dam cu sucitorul sa intre in aluat .


Dupa care rulam foaia si taiem forme de 2 cm.


Punem in tava cu hatie de copt si lasam sa creasca `1 ora.


Dupa ce au crescut se ung cu un amestec din un ou cu 100 ml lapte si se presoara susan.


Se dau la cuptor 15 min, pana se rumenesc.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Parmigiani ( pernite cu parmezan)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

ionix 1

28.09.2010, 11:42

frumusele foc

nadina73 1

29.09.2010, 01:32

5f

RuxyRux 1

13.11.2010, 22:25

Cate bunatati pe gustul meu...suuuper

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

5552 puncte

RODIMUR

4690 puncte

lucy2002

3971 puncte

mihaelar63

3812 puncte

oanapl

3041 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Paine impletita elvetiana